Voeding


Na vele cursussen, jaren zoeken en proberen van verschillende voedingen voor onze eigen honden en de ervaringen van ander zijn we gekomen bij de merken

Dr. Clauder's en Faunus


Dr. Clauder's heeft een zeer uitgebreid gamma met hoge vleespercentage in de voeding maar is soms niet zo gemakkelijk te vinden in België. 

Met Faunus vullen we de behoefte van sommige honden dan weer aan met koudgeperste brokken. 

Daarom hebben we besloten om hiervan verdeelpunt te worden voor alle honden ongeacht hun (mix-)ras, leeftijd, kleine of grote formaten of ego's. 


We hebben normaal het volledige Best Choice droge brokken gamma, Selected Meat blikvoeding, koud geperste brokken en verschillende natuurlijke snacks op stock. 

En op bestelling kunnen we u voorzien van grote hoeveelheden of andere specifieke producten :  puppymelk, vleesworst, kracht/allergie/dieetvoer, supplementen, vachtverzorging, katteneten, .....


Ik (Elleke Verschoren) doe dit in bijberoep daarom zijn we geen klasieke winkel maar eerder een afhaalpunt met veel passie. 


Het individueel advies en babbel krijgt u er gratis bij. 


U kan enkel komen afhalen of informatie komen vragen in Haacht na afspraak


Hiervoor kan u mailen naar: info@vanhoght.be of via onderstaande contactformulier:


Natuurlijk staan we paraat om bij onze vaste klanten aan huis te leveren als het even moeilijk is om zelf langs te komen. 


Onze digitale hondenweegschaal staat ook ter beschikking! Het is belangrijk om het gewicht van onze 4-voeters goed op te volgen om eventuele problemen te detecteren, de groei te kunnen volgen, obesitas tegen te gaan,…

Dus wie wil kan vanaf nu bij het ophalen het eten je waffie regelmatig wegen! En wie zijn eigen kilo’s wil weten mag er ook op. Kan tot 150kilo.
 
 
 
 

Ter info:

Wij nemen de covid-voorzorgsmaatregelen in acht. 

Mondmasker is verplicht!

Ontsmetten van de handen is verplicht!

U blijft (eventueel met uw hond) buiten op onze parking 

Wij leggen de zakken voer e.d. zelf in uw auto, u hoeft niet binnen te komen als u dat wenst. 

Van elke aankoop krijgt u een factuur en de betalingen gebeuren per overschrijving of via mobile pay. Speciale voorwaarden voor fokkers-clubs mogelijk. 


Enkele voorbeelden van wat we meestal op stock hebben: